13ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΚΥΡΙΛΛΕΙΑ & ΜΕΘΟΔΙΑ 2023»


 Την Παρασκευή 12 το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου διοργάνωσε  το 13ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Φεστιβάλ «ΚΥΡΙΛΛΕΙΑ & ΜΕΘΟΔΙΑ» 2023 Ελληνικών χορών με στόχο ένα ξεχωριστό και μοναδικό «ταξίδι» στην πολιτιστική μας παράδοση αλλά και στη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία..


Το "13ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Κυρίλλεια & Μεθόδεια 2023" ήταν 
3-ήμερο, από τις 12/05 έως τις 14/05/2023, και πραγματοποιήθηκε  στον πίσω αύλειο χώρο του ΕΠΑΛ Ευόσμου συμπεριλαμβάνοντας πληθώρα εκδηλώσεων.

40 Χορευτικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στο πολιτιστικό αυτό αντάμωμα για 13η συνεχή χρονιά σφραγίζοντας με τη δυναμική και το πλούσιο πρόγραμμά τους τα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Ήταν για άλλη μία φορά η αφετηρία και ο σταθμός για ένα ξεχωριστό και μοναδικό «ταξίδι» στην πολιτιστική μας παράδοση αλλά και στη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία.

'Ολοι κάτω από την ομπρέλα του πολιτισμού παρόντες σ´ ένα φαντασμαγορικό ομαδικό χορό πιασμένοι χέρι - χέρι χορευτές διάφορων συλλόγων, διαφορετικής καταγωγής , διαφορετικής ηλικίας , διαφορετικής πολιτισμικής χροιάς ,όλοι μαζί , όλοι ίσοι μα και συγχρόνως διαφορετικοί χορεύοντας σ’ έναν κοινό σκοπό: τη σύνθεση και την ενίσχυση του Πολιτισμού μας και της Παράδοσης των Ελλήνων.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στην οργάνωση και την προετοιμασία τεσσάρων και πλέον μηνών του Διοικητικού συμβουλίου  αλλά και στην δυναμική και αυταπάρνηση των μελών εθελοντών του συλλόγου που έδωσαν περίσσευμα ψυχής για την άψογη διεξαγωγή για την φιλοξενία των προσκληθέντων συλλόγων αλλά και των επισκεπτών του φεστιβάλ .
Δείτε όλες τις φωτογραφίες :



▃▃▃▃▃▃  ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ▃▃▃▃▃▃▃▃▃\


Δείτε όλα τα Βίντεο της εκδήλωσης: 





 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια