ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ - ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΧΟΡΟΣ (ZUMΒA)


Γεννήθηκε το 1982 στην Πτολεμαϊδα της Κοζάνης όπου από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα ρυθμική γυμναστική και χορό. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στον Δήμο Κορδελιού- Ευόσμου και στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης. 

Είναι απόφοιτη του τμήματος ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ το 2004 με κύρια ειδικότητα Αθλητικές δραστηριότητες κλειστού χώρου και δευτερεύουσα ειδικότητα Μοντέρνο χορό-Χορογραφίες. Από το 2013 μέχρι και σήμερα, είναι πιστοποιημένη Zumba Instructor με εξειδίκευση στα παιδιά και πιστοποίηση σε προγράμματα Zumba kinds-kinds junior. Η αγάπη της για τον χορό και τον αθλητισμό, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη αγάπη προς τα παιδιά, την οδήγησαν στην συνεχή παιδαγωγική εκπαίδευση και ενασχόληση σε τμήματα μοντέρνου χορού και Zumba μικρών αθλητών, ηλικία 3 έως 18 ετών
Στην εκπαίδευσή της προστίθενται η συμμετοχή σε επιμορφωτικά σεμινάρια στην αθλητική ψυχολογία , το fitness, την διατροφή, aerobic fitness , yoga, pilates, ιμάντες αιώρησης(TRX). 

Η επαγγελματική της εμπειρία περιλαμβάνει την δημιουργία χορογραφιών μοντέρνου χορού και παρουσίαση σε διάφορες εκδηλώσεις και επιδείξεις. Συνεχής συμμετοχές σε φιλανθρωπικά events Zumbathon και χορευτικές παραστάσεις μοντέρνου χορού και ποντιακών χορών καθώς και συμμετοχές σε αθλητικές διοργανώσεις (ημιμαραθώνιο και άλλους αγώνες δρόμου για φιλανθρωπικούς σκοπούς).

Τα τελευταία χρόνια έχει μελετήσει και δημιουργήσει ,σε συνεργασία με συνάδελφο, το πρωτοποριακό είδος αεροβικής άσκησης με Ποντιακούς χορούς και στην συγγραφή του αθλητικού βιβλίου ¨Ο Ποντιακός χορός ως αεροβική γυμναστική¨ των εκδόσεων iWrite. Έχει στο ιστορικό της συνεργασίες με ιδιωτικά και δημοτικά γυμναστήρια , πολιτιστικούς συλλόγους ,ΚΔΑΠ και με σχολικούς συλλόγους , προσφέροντας με σεβασμό και ζήλο τις γνώσεις της.
Στο σύλλογό μας προσφέρει έμπνευση παροτρύνοντας μικρούς και μεγάλους να εκφραστούν μέσα από την μουσική, την κίνηση και τον χορό, ξεδιπλώνοντας όλο το ταλέντο που έχει ο καθένας ξεχωριστά, πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και την διασκέδασή τους

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια