29η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ 2022


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 29η Παγκρήτια έκθεση «Κρήτη H Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας» που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ, από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου 2022.


Για εννέα ημέρες η καρδιά των τοπικών προϊόντων χτυπούσε δυνατά προσελκύοντας χιλιάδες κόσμου, ο οποίος γνώρισε, γεύτηκε και προμηθεύτηκε τα αγνά, παραδοσιακά προϊόντα, απευθείας από τους παραγωγούς τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, που πλέον αποτελεί θεσμό, η προβολή για τα τοπικά προϊόντα και τις υπηρεσίες αλλά και τις συμμετέχουσες περιοχές από όλη την Ελλάδα ήταν τεράστια.

Παράλληλα με το εμπορικό τμήμα της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού,
παρακολουθώντας δωρεάν τις δεκάδες μουσικές, χορευτικές, και πολιτιστικές εκδηλώσεις που 
πραγματοποιήθηκαν.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου συμμετείχε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις 
το Σάββατο 5 Νοεμβρίου με το τμήμα Ριζίτικης παρέας όπου τραγούδησαν 2 τραγούδια το «ΜΑΝΑ ΚΙ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ» και το «Ο ΚΥΡ ΒΟΡΙΑΣ » με Χοράρχη τον Λουκά Αντώνιο και με τα Κρητικά χορευτικά  τμήματα του συλλόγου παρουσιάζοντας παραδοσιακούς Κρητικούς χορούς υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων Μαρίας Ταρπαντζή και Πατζατζή Νικόλαου 

Τα τμήματα του συλλόγου ενθουσίασαν το κοινό και κέρδισαν επάξια το χειροκρότημά του.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ


▃▃▃▃▃▃  ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ▃▃▃▃▃▃▃▃▃

 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια