1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΤΙΝΑΣ 2022


Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ συμμετείχε στο 1o Φεστιβάλ Καντίνας – “Canteen Festival” με το Λαϊκό τμήμα του συλλόγου την Κυριακή 2 Οκτωβρίου και ώρα 17:30 εκδήλωση που διοργάνωσε η Thessaloniki Brand, και πραγματοποιήθηκε από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου στο πρώην Στρατόπεδο Μεγ. Αλεξάνδρου του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, όπου υπήρξαν κάθε λογής καντίνες με διαφορετικά είδη φαγητού, γλυκού, ποτού καθώς και αρκετές δράσεις για παιδιά και επιδείξεις μαγειρικής
1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΝΤΙΝΑΣ 2022
παραδοσιακής κουζίνας.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και πολιτισμού, που ταξίδεψε τους επισκέπτες και αποτέλέσε σημείο αναφοράς για την πόλη και όχι μόνο.

Ένα φεστιβάλ που  περιλάμβανε μουσικά και χορευτικά δρώμενα από πολιτιστικούς συλλόγους όχι μόνο της πόλης αλλά και της ευρύτερης περιοχής, που χόρεψαν, τραγούδησαν, καθώς και συμμετοχές από σχολές χορού και τοπικά μουσικά σχήματα.

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση (ΚΔΕΔΑΜ) για τη μεγαλύτερη συμβολή στην ανάπτυξη, διάδοση και την προβολή της περιοχής στο πλαίσιο του πολιτιστικού γαστρονομικού πολιτισμού.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ


     ▃▃▃  ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ▃▃▃▃
 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια