2α ΠΕΥΚΩΤΙΩΤΙΚΑ 2022 - ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΖΑΡ

2α ΠΕΥΚΩΤΙΩΤΙΚΑ 2022 - ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΠΟΖΑΡ

    Ο Πολιτιστικός σύλλογος Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 συμμετείχε στην εκδήλωση "2α ΠΕΥΚΩΤΙΩΤΙΚΑ" που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Πολιτιστικός σύλλογος Πευκωτού Αλμωπίας «π.Ιωάννης Παπαντώνης»  

  Ο σύλλογος μας στην εξόρμηση του αυτή έφερε την Κρήτη το νοτιότερο τμήμα της Ελλάδας στο βορειότερο άκρο της την Αλμωπία κάτι που έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση στους ακρίτες του βορρά και τα παιδιά μας των Κρητικών τμημάτων με την εμφάνισή τους κερδίσαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού που ευχαριστήθηκε ένα τόσο όμορφο θέαμα.

   Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού
συλλόγου Πευκωτού που χόρεψαν χορούς από την Μακεδονία και του 
Μ.Σ Νεοχωρίου με χορούς από τον Πόντο.

  Πλήθος κόσμου παρευρεθεί καθώς και τοπικοί παράγοντες όπως ο Δήμαρχος Αλμωπίας με τον πρόεδρο του Δ.Σ και αρκετούς αντιδημάρχους καθώς και Βουλευτές του Πέλλας και το γλέντι με τους ήχους από τα Χάλκινα Ηχοχρώματα κράτησε μέχρι το πρωί.

▃▃▃▃▃▃  ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ▃▃▃▃▃▃▃▃▃


ΣΤΟ YOU TUBE - ΣΟΥΣΤΑ 

    Δεύτερη ημέρα Σάββατο 16-7 μετά το υπέροχο βράδυ που περάσαμε λίγη χαλάρωση ήταν απαραίτητη τα φημισμένα λουτρά του Πόζαρ μας περίμεναν για μας την χαρίσουν με το ζεστό ιαματικό νερό τους και τους υπέροχους καταρράκτες του για τους πιο τολμηρούς .
    Η καλή παρέα τα αστεία ο καφές και αργότερα το φαγητό και τα ψώνια στο υπέροχο χωριό Όρμα έκλεισαν το διήμερο αυτό με τον καλύτερο τρόπο . Υπόσχεση όλων ότι θα το επαναλαμβάνουμε συχνά ήταν κάτι που είχε λείψει σε όλους.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ




 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια