25η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2022


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 25η Παγκρήτια έκθεση «Κρήτη H Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας» που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ, από τις 30 Απριλίου έως τις 8 Μάϊου 2022.

Για εννέα ημέρες η καρδιά των τοπικών προϊόντων χτυπούσε δυνατά προσελκύοντας χιλιάδες κόσμου, ο οποίος γνώρισε, γεύτηκε και προμηθεύτηκε τα αγνά, παραδοσιακά προϊόντα, απευθείας από τους παραγωγούς τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, που πλέον αποτελεί θεσμό, η προβολή για τα τοπικά προϊόντα και τις υπηρεσίες αλλά και τις συμμετέχουσες περιοχές από όλη την Ελλάδα ήταν τεράστια.

Παράλληλα με το εμπορικό τμήμα της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού,

παρακολουθώντας δωρεάν τις δεκάδες μουσικές, χορευτικές, και πολιτιστικές εκδηλώσεις που 
πραγματοποιήθηκαν.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου συμμετείχε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις 
 το Σάββατο 7 Μάϊου με Πέντε τμήματα του το Προπαιδικό Κρητικό τμήμα, το Παιδικό τμήμα, το Τμήμα ενήλικων και το τμήμα Νέων παρουσιάζοντας παραδοσιακούς Κρητικούς χορούς υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων Μαρίας Ταρπαντζή και Πατζατζή Νικόλαου τους συνόδευσε μουσικά το συγκρότημα  του Γιώργου Σφακιανάκη. Για το προπαιδικό και παιδικό τμήμα μουσική έπαιξαν οι μαθητές του τμήματος εκμάθησης παραδοσιακών Κρητικών οργάνων. Τα τμήματα του συλλόγου ενθουσίασαν το κοινό και κέρδισαν επάξια το χειροκρότημά του.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ


▃▃▃▃▃▃  ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ▃▃▃▃▃▃▃▃▃


Περισσότερα Video της εκδήλωσης στο κανάλι μας στο youtube



 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια