22η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2021




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 22η Παγκρήτια έκθεση «Κρήτη H Μεγάλη Συνάντηση – Τοπικά Προϊόντα & Γεύσεις Ελλάδας» που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ, από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου 2021.

Για εννέα ημέρες η καρδιά των τοπικών προϊόντων χτυπούσε δυνατά προσελκύοντας χιλιάδες κόσμου, ο οποίος γνώρισε, γεύτηκε και προμηθεύτηκε τα αγνά, παραδοσιακά προϊόντα, απευθείας από τους παραγωγούς τους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, που πλέον αποτελεί θεσμό, η προβολή για τα τοπικά προϊόντα και τις υπηρεσίες αλλά και τις συμμετέχουσες περιοχές από όλη την Ελλάδα ήταν τεράστια.

Παράλληλα με το εμπορικό τμήμα της έκθεσης, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα μοναδικό ταξίδι γεύσης, μουσικής, χορού και πολιτισμού, παρακολουθώντας δωρεάν τις δεκάδες μουσικές, χορευτικές, και πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου συμμετείχε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις με δύο τμήματα την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου με το Λαϊκό τμήμα παρουσιάζοντας γνωστούς και αγαπημένους Λαϊκούς χορούς υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου Παναγιωτίδου Βαρβάρας ξεσηκώνοντας το πλήθος που παρακολουθούσε.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ


▃▃▃▃▃▃  ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ▃▃▃▃▃▃▃▃▃


και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου με το Παραδοσιακό Κρητικό τμήμα νέων παρουσιάζοντας χορούς της Κρήτης με την συνοδεία της ορχήστρας του Γιώργου Σφακιανάκη και την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων Πατζατζή Νικόλαου και Μαρίας Ταρπαντζής κλείνοντας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τις 9ημερες εκδηλώσεις της έκθεσης.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ


▃▃▃▃▃▃  ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ  ▃▃▃▃▃▃▃▃▃






 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια