Για εννέα ημέρες η καρδιά των τοπικών προϊόντων χτυπούσε δυνατά προσελκύοντας χιλιάδες κόσμου, ο οποίος γνώρισε, γεύτηκε και προμηθεύτηκε τα αγνά, παραδοσιακά προϊόντα, απευθείας από τους παραγωγούς τους.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου συμμετείχε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις με δύο τμήματα την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου με το Λαϊκό τμήμα παρουσιάζοντας γνωστούς και αγαπημένους Λαϊκούς χορούς υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου Παναγιωτίδου Βαρβάρας ξεσηκώνοντας το πλήθος που παρακολουθούσε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ
▃▃▃▃▃▃ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΛΑΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ▃▃▃▃▃▃▃▃▃
Περισσότερα Βίντεο : Στο κανάλι μας στο youtube Λαικό τμήμα
και την Κυριακή 7 Νοεμβρίου με το Παραδοσιακό Κρητικό τμήμα νέων παρουσιάζοντας χορούς της Κρήτης με την συνοδεία της ορχήστρας του Γιώργου Σφακιανάκη και την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων Πατζατζή Νικόλαου και Μαρίας Ταρπαντζής κλείνοντας με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τις 9ημερες εκδηλώσεις της έκθεσης.
![]() |
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ
▃▃▃▃▃▃ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ ▃▃▃▃▃▃▃▃▃
Περισσότερα Βίντεο : Στο κανάλι μας στο youtube Κρητικά τμήματα
![]() |
Επιμέλεια άρθρου
Παπανικολάου Στυλιανός
0 Σχόλια