15ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" 2021


Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός έχει ως βάσει στις αρχές του την προσφορά και στηρίζετε στην συλλογικότητα των μελών του και την εθελοντική δράση αυτών.
Ο σύλλογος θέλοντας να προάγει την ιδέα του εθελοντισμού στα μέλη του εκτός των ιδίων δραστηριοτήτων του συμμετέχει και με εθελοντικές δράσεις όπου του ζητηθεί και δύναται να παρέχει.

Μία από αυτές είναι και η βοήθεια για την διεξαγωγή του Διεθνή Μαραθώνιου "Μέγας Αλέξανδρος" με δημιουργία στάντ τροφοδοσίας των αθλητών του Μαραθωνίου δρόμου στο 35ο χιλιόμετρο της διαδρομής στο Νέο Κορδελιό.
Μετά από πολλές αναβολές λόγω της πανδημίας του κορονοΐου ο 15ος
Μαραθώνιος δρόμος "Μέγας Αλέξανδρος" ορίστηκε και πραγμαποιήθηκε την Κυριακή 21-11-2021 και η συμμετοχή των μελών εθελοντών στην δράση ήταν για μία ακόμα φορά πολυπληθής.

Από νωρίς το πρωί στήσαμε τις τέντες μας τα πλακάτ του συλλόγου και ετοιμάσαμε το στάντ για να υποδεχθεί τους αθλητές του Μαραθωνίου.
Το κέφι ο ενθουσιασμός και η παρότρυνση προς στους αθλητές ήταν στο ζενίθ οι μουσικές με παραδοσιακούς λαικούς χορούς και όχι μόνο έδωσε ένα διαφορετικό τόνο στην όλη προσπάθεια . Ωφείλουμε ένα μέγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στην επόμενη δράση.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ


▃▃▃▃▃▃  ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ▃▃▃▃▃▃▃▃▃

 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια