ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - «ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ - ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ»


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Νέας Πολιτείας παρουσίασε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου  2013 την Θεατρική παράσταση της Θεατρικής του Ομάδας, με τίτλο «Δεν αντέχω - Δεν αντέχω» , στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Ευόσμου σε σκηνοθεσία Λίας Παπαθανασίου.

Η παράσταση παρουσιάστηκε εκ νέου με μεγάλη επιτυχία στις 22 Μαρτίου 2014 ημέρα Σάββατο στο Μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης .

Η παράσταση «Δεν αντέχω - Δεν αντέχω» είναι μία διασκευή του γνωστού θεατρικού έργου του Λάκη Λαζόπουλου «Η Κυριακή των παπουτσιών»


Λίγα λόγια για το έργο …
Τίποτα δε φχαριστήθηκα, σκατά φχαριστήθηκα, κι αυτός είναι ωραίος τίτλος για το έργο «Σκατά φχαριστήθηκα», ούτε την γκόμενα φχαριστήθηκα, ούτε τη γυναίκα φχαριστήθηκα, ήμουνα με τη γυναίκα, είχα το μυαλό μου στην γκόμενα, ήμουνα με την γκόμενα, είχα το άγχος πότε θα γυρίσω πίσω, έβαλα και στο πουλί μου δύσκολα, όταν είναι να κάνει καριέρα κότας και το βάζεις να κάνει καριέρα αετού, δε θα σαλέψει κι αυτό; Κάθομαι και σκέφτομαι τι έφταιξε, τι έφταιξε, και στο μόνο που καταλήγω είναι αυτά τα μη, το κεφάλι μου έχει μόνο ένα μη μέσα, μη μη από το σπίτι, μη απ’ το σχολείο, μη απ’ την εκκλησία, μη μη, το σωστό, μη, μη, λες κι η ζωή είναι ένα κινέζικο βάζο εύθραυστο που το παίρνει ο κάθε άνθρωπος και πρέπει να φτάσει, σ’ όποια ηλικία φτάσει, και ν’ ακουμπήσει το βάζο νικητής. Και φτάνω σ’ αυτή την ηλικία και δεν υπάρχει βάζο, με δύο άδεια χέρια πήγαινα ο μαλάκας, και πώς να γυρίσεις πίσω να πεις στη ζωή, ξέρεις, δε θέλω βάζο, εγώ θέλω να πάω με δύο χέρια ελεύθερα, δε γίνεται, ομολογώ, δεν μπορώ να ξαναφτιάξω τη ζωή μου.

"Πώς μπορεί όλη σου η ζωή να πρέπει να της δώσεις απάντηση σε μία Κυριακή". Μια Κυριακή που όλοι οι πρωταγωνιστές μας θα μαζευτούν να μαζέψουν τα παπούτσια με τα οποία έχει γεμίσει ο ακάλυπτος και που κοντεύουν να τους πνίξουν. Μαζί θα αναγκαστούν να μαζέψουν τα πράγματα, τις ζωές, τα όνειρά τους και να πάνε αλλού.
Απλοί, καθημερινοί άνθρωποι, που πότε μας κάνουν να γελάμε, πότε να μελαγχολούμε, όπως ακριβώς και η ζωή, που πότε γελάει, πότε κλαίει. 17 ιστορίες ανθρώπων, ο καθένας με τους φόβους, τα όνειρα, τα άγχη του, ο καθένας να μας θυμίζει κάτι από τον εαυτό μας, να έχει κάτι που να είναι...εμείς!

Έπαιξαν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί:
Ανάπαλης Ηλίας
Κεμενετζή Αναστασία
Κορδοπάτης Θεόδωρος
Κουρατζίδου Μάρθα
Κυριακίδης Λάζαρος
Λοβασά Ελένη
Λουκάς Φώτιος
Παναγιωτίδης Παναγιώτης
Πανόπουλος Δημήτριος
Παπαδοπούλου Χρυσούλα
Παπανικολάου Γεώργιος
Παπανικολάου Στυλιανός
Πούλιος Θωμάς
Σαραλή Θεοδοσία
Ψωμά Δέσποινα


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

 
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια