ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ - 2020


Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του στην αίθουσα δεξιώσεων "ROSE GARDEN" στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Η προσέλευση των μελών και φίλων του συλλόγου ήταν συγκλονιστική και κατέκλυσαν την αίθουσα δεξιώσεων . Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ Μανδαλιανός Κλεάνθης ο βουλευτής Θεσσαλονίκης κ Γκιουλέκας Κωνσταντίνος καθώς και πρόεδροι και μέλη πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής μας.   

Το πρόγραμμα παρουσίασης των τμημάτων άνοιξε με το παιδικό παραδοσιακό τμήμα του συλλόγου συνοδεία της παραδοσιακής ορχήστρας του Σπύρου Λιβαθινού. 

Την σκυτάλη πήρε το παιδικό τμήμα κρητικών χορών συνοδεία της ορχήστρας του Γιώργου Σφακιανάκη καθώς και το χορευτικό Νέων Κρητικών χορών που εντυπωσίασαν με την λεβεντιά και την όμορφη παρουσίαση των χορών κερδίζοντας επάξια το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων
Η zumba το τμήμα λατινικών χορών και το τμήμα λαϊκών χορών έδωσαν βροντερό παρόν προσφέροντας μία ιδιαίτερη νότα στην βραδιά. Από κοντά και το τμήμα ριζίτικου τραγουδιού με χοράρχη τον Λουκά Αντώνιο τραγούδησαν ριζίτικα τραγούδια με ιδιαίτερο στόμφο και με την επιβλητική τους εμφάνιση μάγεψαν τους πάντες.

Ο ενθουσιασμός και το κέφι στο μέγιστο και το γλέντι ως ητο αναμενόμενο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες αφήνοντας μας τις πιο γλυκές αναμνήσεις.





▃▃▃▃▃▃  ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ▃▃▃▃▃▃▃▃▃





 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια