15ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΩΝ & ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ

15ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού Παιδικών και Εφηβικών Συγκροτημάτων

Το Σαββάτο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε το 15o Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού Παιδικών κι Εφηβικών Συγκροτημάτων «Τα παιδιά χορεύουν για τη ζωή» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Νέας Καλλικράτειας, κι έλαβε χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Παύλου.

Στη φετινή διοργάνωση πήραν μέρος 42 συγκροτήματα από την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας καθώς και συγκροτήματα από τη Λάρισα έως τη Ξάνθη. Είναι ένα Φεστιβάλ το οποίο έχει γίνει θεσμός και μέλημα του Συλλόγου, όπως αναφέρει η
Πρόεδρος «είναι να συνεχίσει να γίνεται».


Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν πάνω από 500 παιδιά χορευτικών ομάδων απ΄όλη την Ελλάδα. 


Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Κατοίκων Ν. Πολιτείας Ευόσμου συμμετείχε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις με το τμήμα νέων Κρητικών χορών.

Ήταν άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση του Τμήματος
Πολλά συγχαρητήρια στους χορευτές/ τριες, που δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό, στον Σταύρο Δουλγεράκη από το Τμήμα Εκμάθησης Κρητικών Οργάνων του Συλλόγου μας που συνόδευσε μουσικά τα παιδιά, στους δασκάλους μας Μαρία Ταρπαντζή ,Νίκος Κατσιρντάκης και Γιώργος Σφακιανάκης για την επιμέλεια της εμφάνισης των παιδιών μας 

Θερμά συγχαρητήρια και στους διοργανωτές, καθώς ήταν μία άκρως επιτυχημένη και οργανωμένη εκδήλωση όπως επίσης συγχαρητήρια δικαιούνται και όλοι οι άλλοι συμμετέχοντες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ υπήρχε φιλανθρωπικός κουμπαράς και το ποσό που συγκεντρώθηκε θα δοθεί στο Παιδικό Χωρίο SOS Φίλυρου. 

▃▃▃▃▃▃  ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ▃▃▃▃▃▃▃▃▃
 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια