«ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ» ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ


Μια ιδιαίτερα ζεστή χορευτική-φιλανθρωπική εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, στην Αίθουσα "Μινωτής" του Δημαρχείου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, της Υφυπουργού Άμυνας κας Μαρίας Κόλλια-Τσαρουχά και μελών του αυτοδιοικητικού και του πολιτικού κόσμου της Θεσσαλονίκης. Στην εκδήλωση παρουσίασαν χορούς οι χορευτικές ομάδες του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Νέας Ελβετίας, που χειροκροτήθηκαν θερμά από το κοινό που παρακολουθούσε.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοτική σύμβουλος Αμπελοκήπων Μενεμένης κα Αφροδίτη Λαϊνάκου, η οποία βραβεύτηκε για την προσφορά της προς τους καρκινοπαθείς από την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης, κα Περσεφόνη Μήττα

Στο σύντομο χαιρετισμό της η ΥΦΕΘΑ συνεχάρη τους διοργανωτές για την εκδήλωση που, όπως τόνισε, αποτέλεσε «μια μικρή αλλά σημαντική γιορτή αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς», ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ανάγκη για την αλληλεγγύη και τη συμμετοχή όλων μας στον αγώνα ενάντια στην επάρατη νόσο καθώς - όπως είπε - «δεν είναι μόνο κοινωνική μας υποχρέωση, αλλά και βασική απαίτηση της ορθόδοξης πίστης μας».


Επιπρόσθετα η Υφυπουργός βράβευσε την Πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Μακεδονίας-Θράκης κ. Περσεφόνη Μήττα, και σημείωσε ότι «ο αγώνας ενάντια στον καρκίνο, παραμένει μια από τις ισχυρότερες αποδείξεις της ανάγκης να υπάρχει κοινωνική συνοχή και κοινωνική πρόβλεψη». Η ίδια τέλος δεν παρέλειψε να τονίσει το σημαντικό έργο που προσφέρουν οι πολιτιστικοί και ανθρωπιστικοί σύλλογοι της Θεσσαλονίκης, καθώς «και τη σταθερή θέληση της σημερινής κυβέρνησης και της ίδιας, να βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό εκείνων που έχουν ανάγκη», όπως χαρακτηριστικά τόνισε.


Ο Πολιτιστικός Συλλόγος Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση συμμετείχε στην εκδήλωση με το τμήμα Λαϊκών χορών του συλλόγου υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου Παναγιωτίδου Βαρβάρας



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ




 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια