1ο ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟ


Από την πρώτη ακόμη χρονιά λειτουργίας των τμημάτων Δημιουργικής Γραφής υλοποιήθηκε η δράση «ποιοτικό αναλόγιο». Στον Πολυχώρο του Πολιτιστικού συλλόγου Κατοίκων Νέας Πολιτείας

Το βασικό σύνθημα της εκδήλωσης ήταν «συμμετέχω με ένα δικό μου ποίημα ή ένα ποίημα που αγαπώ» μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι γύρω από τις εκδηλώσεις μας συμμετείχαν μαζί με τους σπουδαστές των τμημάτων μας, μαθητές λυκείων, εκπαιδευτικοί και άνθρωποι που αγαπούν την λογοτεχνία και την ποίηση, διαβάζοντας δικά τους έργα ή έργα αγαπημένων ποιητών. 

Αναδείξαμε ένα ισχυρό ανθρώπινο δυναμικό, καλλιεργημένο, με αγάπη την τέχνη, και τους δώσαμε την ευκαιρία έστω για μία μέρα να βρεθούν δίπλα σε άλλους ανθρώπους με ανάλογο ενδιαφέρον. Η ποίηση δεν κάτι έξω από τη ζωή μας. Δεν αποτελεί κάποιο μουσειακό υλικό τοποθετημένο πίσω από προθήκες. Τη βρίσκουμε στον καθημερινό μας λόγο, αποτελεί κομμάτι της γλώσσας μας. Είναι τα βιώματά μας, οι αγωνίες μας. Η ποίηση μετατρέπει το ατομικό βίωμα σε συλλογική εμπειρία, καθιστά το ιδιωτικόν μέρος του κοινόν.
Κάλεσμα

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ με αφορμή τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ διοργανώνει ποιητική βραδιά με θέμα: "έλα στο ποιητικό αναλόγιο"

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν τα παιδιά από το τμήμα Δημιουργικής Γραφής του Συλλόγου μας και όχι μόνο... 

Όποιος από τους παρευρισκόμενους επιθυμεί, θα έχει την ευκαιρία να διαβάσει ένα δικό του ποίημα ή ένα απόσπασμα από το έργο του αγαπημένου του ποιητή!





 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια