ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ «Η ΤΟΥΡΤΟΧΩΡΑ» «Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ Ο ΝΙΚΟΛΟΣ»

Η θεατρικές παιδικές ομάδες του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Κατοίκων Νέας Πολιτείας παρουσίασαν τις θεατρικές παραστάσεις που δόθηκαν στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο την Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017. Το 1-2 παιδικό θεατρικό τμήμα ανέβασε το έργο "ο Μάγειρας ο Νικολός" από το ομώνυμο παραμύθι του Γιώργου Μουμουζιά σε διασκευή Λίας Παπαθανασίου και το 3ο παιδικό θεατρικό τμήμα την "ΤΟΥΡΤΟΧΩΡΑ" σε διασκευή προσαρμογή Λίας Παπαθανασίου.

Ο Νικολός είναι ένας πετυχημένος μάγειρας, αλλά δεν έχει διακριθεί ποτέ του σε διαγωνισμό μαγειρικής. Κι όταν παρουσιάζεται η ευκαιρία για να το πετύχει, ξεκινά ένας μαραθώνιος, που περνά μέσα από μια πανδαισία γεύσεων, χρωμάτων, αρωμάτων, και γαστρονομικών επιτευγμάτων.
Ο δρόμος για την καταξίωση, όμως, δεν είναι εύκολος, γιατί περνά και μέσα από μια σειρά ατυχών καταστάσεων εξαιτίας του βοηθού του, η παρουσία του οποίου φαίνεται να του δημιουργεί πρόβλημα. Ή μήπως, τελικά, δεν του δημιουργεί

Οι μικροί μας ηθοποιοί ξεδίπλωσαν όλο μα όλο τους το ταλέντο, απόλαυσαν το χειροκρότημα, τις αγκαλιές και το θαυμασμό όλων.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ
 

▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃



 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια