ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2016


Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Διαπολιτισμικό Γυμνάσιο Ευόσμου πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"

Οι μικροί μαθητές μας γέμισαν χαρά και αισιοδοξία. Έπαιξαν σκάκι, ζωγράφισαν το σκηνικό για τη χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση, έπαιξαν τα κάλαντα με λύρες, κιθάρες και λαούτο, χόρεψαν παραδοσιακά, μοντέρνο χορό αλλά και zumba και φύγαν με face painting και με το δωράκι του Άη Βασίλη. 

Το χαμόγελο και η χαρά των παιδιών είναι το μεγαλύτερο αντάλλαγμα. Να ευχαριστήσουμε θερμά τους δασκάλους μας Λία Παπαθανασίου, Βαρβάρα Παναγιωτίδου, Γιώργο Σφακιανάκη, Γιάννη Σφακιανάκη, Μαρία Ταρπαντζή, Νίκο Τσακνάκη, Γιάννη Γκουλουκά, Σοφία Αμοιρίδου, Φανή Φωτιάδου, Βλάση Γιώργο και περισσότερο απ' όλους τον Βασίλη Δουλγεράκη για την επιμέλεια του ήχου και όλους όσους μας βοήθησαν.





ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 2016 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ



Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κορδελιου-Ευόσμου προσφέροντας παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, κρασί, ευχές, αγάπη, αγκαλιές με τον Αη Βασίλη, face painting. 

Οι μικροί μας χορευτές είπαν τα παραδοσιακά κάλαντα χριστουγέννων με τη συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων. Την εκδήλωση οργάνωσε η Νεολαία του συλλόγου μας και στήριξαν οι δάσκαλοί μας. 





 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια