«ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2016» ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΑ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ


Ο Ποντιακός Σύλλογος Καστανά "Ο ΑΜΑΡΑΝΤΟΝ" σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί μας για δεύτερη χρονιά τα κούλουμα την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016 και ώρα 12:00 στον προαύλιο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου Καστανά..

Σας περιμένουμε με ζέστη φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, χορευτικά συγκροτήματα και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα προσφορά του συλλόγου μας!!!

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου αποδεχόμενος την πρόσκληση και πιστός πάντα στο να δίνει πάντα το παρόν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις συμμετείχε με τα τμήματα παιδικών Κρητικών χορών και τα τμήματα εφήβων του συλλόγου παρουσιάζοντας φυσικά χορούς από την Κρήτη.














Η εμφάνιση των συγκροτημάτων του συλλόγου μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις δίνοντας μία ιδιαίτερη νότα στη γιορτή η δε φιλοξενία του συλλόγου Καστανά στην πολυπληθή εξόρμηση μας ήτο υποδειγματική.
Το έθιμο της ημέρας μετά την φασολάδα τα νηστίσιμα το κρασί τον χορό και το γλέντι απαιτούσε και το πέταγμα του χαρταετού. Οι μικροί μας χορευτές και όχι μόνο ξεχύθηκαν στους αγρούς του όμορφου Καστανά για να τηρήσουν το έθιμο και στόλισαν τον ουρανό του με χρώματα με τους πρωτότυπους χαρταετούς τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ


▃▃▃▃▃  ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ  ▃▃▃▃▃▃▃▃▃




 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια