ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ «ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ»

Ο Πολιτιστικός σύλλογος Κατοίκων Νέας Πολιτείας Ευόσμου διοργάνωσε εκδρομή στην πόλη των Τρικάλων και στο «ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ» την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 συμμετέχοντας ταυτόχρονα στις εκδηλώσεις του Θεματικού πάρκου με το παραδοσιακό τμήμα ενηλίκων.

Ο Μυλος των Ξωτικών

Ο Δήμος Τρικκαίωνο Αι Βασίλης και τα ξωτικά του επέλεξαν ένα μαγικό τόπο...τον παλιό Μύλο Ματσόπουλου, ο οποίος πλέον λειτουργεί και ως μουσείο, δημιούργησαν ένα υπέροχο χωριό, ζεστό και φιλόξενο, και το μεταμόρφωσαν σε ένα παραμυθένιο «Μύλο των Ξωτικών»!!
Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Όπως κάθε χρόνο κάτι καινούριο συμβαίνει στον Μύλο των Ξωτικών… Μια νέα ιστορία που ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους σε ένα κόσμο παραμυθένιο και μαγικό!
Το φουγάρο αρχίζει να καπνίζει. Κι άλλο κάρβουνο στη μηχανή…Προσοχή Προσοχή, επόμενη στάση - η Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Το Πολικό Εξπρές ξεκινάει από ένα τόπο τόσο μακρινό και φέρνει μαζί του τους αγαπημένους μας χαρακτήρες των Χριστουγέννων.
Το θεματικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο λειτουργεί από την 1 Δεκεμβρίου έως και 7 Ιανουαρίου καθημερινά από 10πμ έως 10μμ!

Τρία Λεωφορεία γεμάτα ξεκίνησαν το πρωί από το 19ο δημοτικό σχολείο Ευόσμου και με τους περισσότερους από τους επιβάτες παιδιά και νέοι του συλλόγου οι οποίοι όταν φθάσαμε στον Αλευρόμυλο των Ξωτικών έφτιαξαν μπισκότα και γλυκά με την «αλευροπλαστελίνη», βρήκαν την έξοδο στον Αχυρένιο Λαβύρινθο στο νησάκι του δεντροταχυδρομείου  και μαγεύτηκαν στο Σπίτι του Άη Βασίλη. 
Παιχνίδι ατέλειωτο στο Play mobil magic και για τους πιο περιπετειώδεις φίλους εργαστήρι αναρρίχησης.
 Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώσανε εδώ τα Ξωτικά είχαν τον δικό τους χώρο στο μικρό πατάρι του Μύλου. Με τις συμβουλές της «Σταρένιας Νεράιδας» είχαν ετοιμάσει τις δικές τους λιχουδιές για τους χιλιάδες επισκέπτες! Ξέφρενη διασκέδαση στo fun park του Μύλου, στο Πολικό Εξπρές και λαχάνιασμα μέχρι τελικής πτώσης στο Παγοδρόμιο.

Η παρουσίαση του Παραδοσιακού τμήματος


Στον χώρο εκδηλώσεων του Θεματικού Πάρκου στις 12μμ εμφανίστηκε το παραδοσιακό τμήμα ενηλίκων του συλλόγου το οποίο υπό την καθοδήγηση της χοροδιδασκάλου Παναγιωτίδου Βαρβάρας παρουσίασαν χορούς του νομού Σερρών.
κερδίζοντας επάξια το χειροκρότημα των θεατών.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ




 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια