ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2015 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΥΟΣΜΟΥ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΤΗ»


Ο Πολιτιστικός αθλητικός σύλλογος κατοίκων Ν. Πολιτείας Ευόσμου συμμετείχε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου "Παναγία Κρεμαστή" που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή 05-06 Σεπτεμβρίου 2015 , στον αύλειο χώρο του Δ.Α.Κ Νέας Πολιτείας Ευόσμου.
 

                     ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου "Παναγία Κρεμαστή " σας προσκαλεί στις “Διήμερες Πολιτιστικές Εκδηλώσεις 2015”, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015, στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ευόσμου(Δ.Α.Κ.), Ωρα προσέλευσης 20:00μ.μ.

Συμπληρώνοντας φέτος 35 χρόνια ζωής και δράσης ο σύλλογος μας συνεχίζει την δυναμική παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.

Με μουσική, χορό και τραγούδια της Ποντιακής μας Παράδοσης, θα μας ταξιδέψουν τα καλλιτεχνικά τμήματα του συλλόγου μας.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την συμμετοχή τους καταξιωμένοι Πόντιοι καλλιτέχνες καθώς και χορευτικά συγκροτήματα πολιτιστικών συλλόγων.

Ο σύλλογος μας αποδεχόμενος την πρόσκληση και πιστός πάντα στο να δίνει πάντα το παρόν σε μεγάλες πολιτιστικές εκδηλώσεις συμμετείχε με το τμήμα Νέων Κρητικών χορών παρουσιάζοντας φυσικά χορούς από την Κρήτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ




 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια