19η ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ 2014

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Πολύχρωμα φυτά και λουλούδια, εντυπωσιακές συνθέσεις και είδη ανθοκομίας περιλαμβάνει η «Ανθοέκθεση 2014», που για 19η χρονιά διοργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Πρασίνου & Περιβάλλοντος σε συνεργασία με το Συνεταιρισμό Ανθοπαραγωγών Θεσσαλονίκης, πλησίον του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ευόσμου (Γοργοποτάμου με Ολυμπιάδος γωνία). 

Οι πύλες της ανθοέκθεσης ανοίγουν την Παρασκευή 4 Απριλίου και κλείνουν την Κυριακή 13 Απριλίου, ενώ οι ώρες λειτουργίας είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. - 2 μ.μ. & 5 μ.μ. - 10 μ.μ. και Σαββατοκύριακα 10 π.μ.- 10 μ.μ. 

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις των Σχολείων του Δήμου, όπου οι μαθητές θα ενημερωθούν από Γεωπόνους για την περιποίηση και την προστασία των φυτών, για το περιβάλλον και την ανακύκλωση.

Παράλληλα πολλές εκπλήξεις και ψυχαγωγικές δραστηριότητες επιφυλάσσει ο Δήμος για τους μικρούς επισκέπτες, καθώς καθ' όλη τη διάρκεια του 10ημέρου θα υπάρχουν στο χώρο συγκρουόμενα, παιχνίδια και λούνα πάρκ. 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Ξεχωριστό τόνο αναμένεται να δώσουν και φέτος οι παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή χορευτικών των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων, στο χώρο της Ανθοέκθεσης. 

Το Πρόγραμμα των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων έχει ως εξής: 

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ : 19.30) 
Τμήμα παραδοσιακών Χορών Δήμου Κορδελιού Ευόσμου 
"ΑΝΤΑΜΩΜΑ" με χορούς Θράκης Σεργιάνι 
 Μικρασιάτες (με τους αντίστοιχους χορούς)
 Πήγασος Νησιώτικα 
 Γεωργιανά Μπαλέτα 

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ(ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ : 19.30) 
Σεργιάνι 
 Πύρριχος "Αναγέννηση" 
 Κυρίλλου και Μεθοδίου (ΦΛΩΡΙΝΑ) 
 Κοσμάς ο Αιτωλός 
Πολιτιστικός Σύλλογός κατοίκων Νέας Πολιτείας (Νησιά Αιγαίου)
Σύλλογος Ποντίων Κορδελιού

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ συμμετείχε για μία ακόμα χρονιά στις εκδηλώσεις με το τμήμα παραδοσιακών χορών ενηλίκων με χοροδιδάσκαλο την Κ Παναγιωτίδου Βαρβάρα παρουσιάζοντας χορούς από τά Νησιά του Αιγαίου

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 













▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃



 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια