21ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων στο δήμο Νεάπολης- Συκεών


Εκατοντάδες παιδιά χαρίζουν και φέτος αγάπη...και ελπίδα μέσα από τη χορευτική τους έκφραση, ζωγραφίζοντας με κινήσεις, ήχους και χαρούμενα χρώματα τη ζωή όπως τη θέλουμε όλοι και την ονειρευόμαστε. Μέσα από το 21ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων, μαθητές, παιδαγωγοί, γονείς, δημοτική αρχή, νεαροί και μεγαλύτεροι άνθρωποι, κρατούν ζωντανά ήθη και αξίες, υμνούν την παράδοση του παρελθόντος, συνδέοντάς τη με το σεβασμό, την κατανόηση και την κοινωνική αλληλοϋποστήριξη. Γι’ αυτό και όλα τα έσοδα από τη φετινή διοργάνωση θα διατεθούν στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων Θεσσαλονίκης και το Σύλλογο Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «αλλάΖΩ».


Το 21ο Φεστιβάλ Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων πραγματοποιείται τα Σαββατοκύριακα 30-31 Μαρτίου, 6-7 και 13-14 Απριλίου, ενώ διοργανώνεται από το Εργαστήρι Παραδοσιακού Χορού Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το δήμο και την Κοινωφελή Επιχείρηση Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών.
Οι μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του- 5ου Δημοτικών Σχολείων Συκεών (Ζ.Γουναρίδη και Μ.Μερκούρη, των 1 Δενδροφυτεία), από τις 10.30 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι και από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 9.30 το βράδυ.


Φορτώνεται η φωτογραφία  Φορτώνεται η φωτογραφία


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

📧Έχετε κάποια παρατήρηση για το παρόν περιεχόμενο; Θα χαρούμε να σας ακούσουμε
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια