ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΝΑΟΥΣΗΣ ΣΤΟ "ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ"


Στο πανέμορφο άλσος του Αγίου Νικολάου Ναούσης με τα αιωνόβια δένδρα, το ποτάμι και το πανέμορφο τοπίο ήταν η εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Νέας Πολιτείας την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012



Το μοναδικό αυτό μέρος έχει μετατραπεί την περίοδο αυτή σε «Δάσος των Χριστουγέννων». Πρόκειται για μια πρωτότυπη και ολοκληρωμένη δράση, η οποία αναδεικνύει το εορταστικό χρώμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο… μαγευτικό φυσικό περιβάλλον του Αγίου Νικολάου.

Το αγαπημένο Δάσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας, με την ασύγκριτη ομορφιά μεταμορφώθηκε για ένα μήνα σε Δάσος των Χριστουγέννων! Παραμυθένια Μανιταρόσπιτα, χιονισμένα σπιτάκια, χριστουγεννιάτικο λούνα πάρκ, και πολλές γιορτινές δράσεις για διασκέδαση συνθέτων ένα λαμπερό σκηνικό μέσα στη φύση, το οποίο περιλαμβάνει: 
• Το φαντασμαγορικό Σπίτι και Ταχυδρομείου του «Αη-Βασίλη» 
• Τη Φάτνη και το Πάρκο με τα Ελάφια 
• Χριστουγεννιάτικο τρενάκι, Carrousel και πολλά παιχνίδια 
• Δημιουργικά Εργαστήρια και αμέτρητα φανταστικά ξωτικά, ζωάκια του δάσους, λουλουδονεράιδες και καλικαντζάρους για ατελείωτο παιχνίδι.

Μετά την περιήγηση στο Χριστουγεννίατικο πάρκο στα εργαστήρια στα μανιταρόσπιτα στο λούνα πάρκ σειρά είχε το καθιερωμένο σε κάθε εκδρομή του συλλόγου γλέντι με φαγητό ποτό μουσικά όργανα και ατελείωτο χορό



ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΦΡΕΝΟ ΓΛΕΝΤΙ





 Επιμέλεια άρθρου
 Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια