2ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΥΡΙΛΛΕΙΑ & ΜΕΘΟΔΙΑ 2009


Η μεγάλη γιορτή του Πολιτισμού, το Πολιτιστικό Φεστιβάλ «Κυρίλλεια και Μεθόδεια 2009» του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Κατοίκων νέας Πολιτείας Ευόσμου πραγματοποιήθηκε για δεύτερη  χρονιά στις 8 με 10 Μαΐου προσφέροντας στον πολιτισμό και χαρίζοντας στους επισκέπτες ξεχωριστές και μοναδικές στιγμές «γεμάτες» ήχους, χορούς και χρώματα.

Η περιοχή της Νέας Πολιτείας, το πλέον δυναμικό και αναπτυσσόμενο οικιστικά και πληθυσμιακά κομμάτι του Ευόσμου γίνεται κάθε χρόνο το σταυροδρόμι και ο τόπος συνάντησης των πολιτιστικών φορέων αλλά και των πολιτών, των νέων και δημιουργικών ανθρώπων. Μέσα από τις εκδηλώσεις και τα δρώμενα που θα πραγματοποιούνται, έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να γευτούμε την ομορφιά της πολιτιστικής δημιουργίας αλλά και της γνήσιας ψυχαγωγίας.

'Ολοι κάτω από την ομπρέλα του πολιτισμού παρόντες σ´ ένα φαντασμαγορικό ομαδικό χορό πιασμένοι χέρι - χέρι χορευτές διάφορων συλλόγων, διαφορετικής καταγωγής , διαφορετικής ηλικίας , διαφορετικής πολιτισμικής χροιάς ,όλοι μαζί , όλοι ίσοι μα και συγχρόνως διαφορετικοί χορεύοντας σ’ έναν κοινό σκοπό: τη σύνθεση και την ενίσχυση του Πολιτισμού μας και της Παράδοσης των Ελλήνων. 

  Επιμέλεια άρθρου
  Παπανικολάου Στυλιανός

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια